image image image image image
Programi za govedarstvo
Cilj programa SANDI (krave muzare), TONI (tovni bikovi) i FLORI (junice) je povećanje količine i kvaliteta proizvedenog mleka, najveći napredak vašeg stada u tovu, kao i poboljšanje proizvodnih performansi vaših junica.

Sa programima SANDI, TONI i FLORI svaka litra mleka se isplati, mlečno stado napreduje i ostvaruje se maksimalna rentabilnost.
Programi za male preživare
Programi TENOR (ovce) i FLUVIA (koze) su prilagođeni ishrani malih preživara.

Korišćenje posebno prilagođene ishrane za ove vrste životinja, garantuje vam maksimalan napredak jagnjadi i povećava proizvodnju mleka.

Sa programima TENOR i FLUVIA garantujemo kvalitet vaših finalnih proizvoda.
Programi za svinjarstvo
SUPER KONCENTRATI Sanders su mešavina bogatih žitarica i proteinskih hraniva vrhunskog kvaliteta.

Recepture su napravljene sa najkvalitetnijim kukuruzom i žitaricama sa polja Vojvodine i osiguravaju maksimalan napredak vaših životinja.

Sa SUPER KONCENTRATIMA Sanders i vašim žitaricama, osigurajte sebi najbolji rezultat.
Programi za živinarstvo
VOLI STARTER, VOLI GROVER, VOLI FINIŠER i VOLI KOKA NOSILJA su specijalno formulisani koncentrati za dobar tov i završnicu tova pilića, kao i za odličan prinos koka nosilja.

Uz pažljiv odabir sirovina dobijate siguran napredak i rentabilnost.

VOLI je hrana koja se voli !
Programi za kućne ljubimce i konje
Od nedavno u ponudi SANDERS SH se nalaze i proizvodi renomiranih proizvođača SOPRAL i DYNAVENA:

- programi za kućne ljubimce - više informacija ovde

- programi za konje - više informacija ovde
EnglishSerbian

FLORI program - koncentrati za junice

Sanders stocna hrana - Flori koncentrati za junice

FLORI program je formulisan kako bi se omogućio optimalan prirast i razvoj junica.

Zbog strogo kontrolisanog sastava u SANDERS-ovom
istraživačkom
centru SURŠ (
SOURCHES) u Francuskoj, poboljšavaju se proizvodne performanse vaših junica i osigurava bezbedno teljenje sa 24 meseca života.

FLORI brine o vašim junicama i osigurava vaše mlečno stado !

U okviru FLORI programa predstavljamo potpunu smešu:

FLORIBEL

Prirast i razvoj

FLORIBEL vam daje neophodne sastojke kako bi osigurali harmoničan prirast i razvoj vaših junica. Namenjen optimalnom razvoju buraga.

Program ishrane
FLORIBEL je napravljen u programu ishrane, koji osigurava najbolju reprodukciju vašeg stada. Kontrola rezultata se može vršiti direktnim uzorkom, merenjem SANDImetrom ili vizuelnom procenom stanja životinja.

Sigurnost pre svega - FLORIBEL je napravljen kako bi osigurali:

  • kvalitet vaše hrane
  • fermentaciju buraga i razvoj mikroorganizama
  • proveren u centru SURŠ (SOURCHES), u Francuskoj - najvećem evropskom istraživačkom centru za stočarstvo

Način upotrebe
Najbolju preporuku za upotrebu FLORIBEL koncentrata daće vam naši stručnjaci u saradnji sa najvećim evropskim istraživačkim centrom za razvoj i primenu stočne hrane - centrom SOURCHES u Francuskoj.

Predložićemo vam program ishrane i dati pravu preporuku za optimalan rast i razvoj vaše stoke, optimizaciju produktivnosti, zadovoljavanje svih nutritivnih potreba životinja i postizanje najboljeg balansa u njihovoj ishrani.IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril

Sajt www.sanders.rs koristi kolačiće (cookies) radi kvalitetnijeg funkcionisanja sajta. Nastavkom korišćenja stranica saglasni ste sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte Politiku privatnosti.

Prihvatam korišćenje kolačića.