EnglishSerbian

FLUVIA program - koncentrati za koze

FLUVIA linija proizvoda namenjena je uzgoju jarića i poboljšanju mlečnosti koza.

Sadrži sve sastojke koji su potrebni za siguran rast i razvoj jarića i koza. Zbog obilja vitamina, minerala i oligoelemenata jača imunitet, stimuliše se fermentacija u buragu i pruža najviši nivo produktivnosti.

FLUVIA garantuje prosperitet vašeg stada !

U okviru FLUVIA programa predstavljamo potpune smeše:


Sanders stocna hrana - Fluvia koncentrat JuniorFLUVIA JUNIOR

Koncentrat za uzgoj jarića, koji je namenjen dopuni hranivima (slami, senu). Zbog obilja energetskih izvora, ova smeša omogućava:

 • brz rast
 • pruža maksimalan razvoj kostiju i buraga
 • osigurava dobro varenje
 • sprečava taloženje viška masti

Proteini u ovom proizvodu omogućavaju bogaćenje hraniva, pospešuju fermentacije u buragu, kao i maksimalan razvoj kostiju i buraga.Sanders stocna hrana - Fluvia koncentrat LakFLUVIA LAK

Proizvod za mlečne koze, koji omogućava unos svih sastojaka koji su potrebni preživarima, kao i efikasnost i sigurnost. Takođe:

 • obezbeđuje životinjama minerale, vitamine i oligoelemente 
  koji su potrebni za produktivnost
 • ojačava imunitet
 • pospešuje reprodukciju
 • stimuliše fermentaciju u buragu
 • pruža najviši nivo produktivnosti


Ovo je formula koja se dodaje hranivu i zbog svog bogatog sastava omogućava smanjenje broja obroka koncentrata. Shodno tome, osigurava varenje, omogućava maksimalnu produktivnost u uzgoju koza i umnogome olakšava posao odgajivačima.

ANKETA

Kako bismo unapredili naše poslovanje, zamolili bismo Vas da odvojite nekoliko minuta i popunite anketu. Hvala.

Kliknite na
link >>

facebook google linkedin youtube

IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril