image image image image image
Programi za govedarstvo
Cilj programa SANDI (krave muzare), TONI (tovni bikovi) i FLORI (junice) je povećanje količine i kvaliteta proizvedenog mleka, najveći napredak vašeg stada u tovu, kao i poboljšanje proizvodnih performansi vaših junica.

Sa programima SANDI, TONI i FLORI svaka litra mleka se isplati, mlečno stado napreduje i ostvaruje se maksimalna rentabilnost.
Programi za male preživare
Programi TENOR (ovce) i FLUVIA (koze) su prilagođeni ishrani malih preživara.

Korišćenje posebno prilagođene ishrane za ove vrste životinja, garantuje vam maksimalan napredak jagnjadi i povećava proizvodnju mleka.

Sa programima TENOR i FLUVIA garantujemo kvalitet vaših finalnih proizvoda.
Programi za svinjarstvo
SUPER KONCENTRATI Sanders su mešavina bogatih žitarica i proteinskih hraniva vrhunskog kvaliteta.

Recepture su napravljene sa najkvalitetnijim kukuruzom i žitaricama sa polja Vojvodine i osiguravaju maksimalan napredak vaših životinja.

Sa SUPER KONCENTRATIMA Sanders i vašim žitaricama, osigurajte sebi najbolji rezultat.
Programi za živinarstvo
VOLI STARTER, VOLI GROVER, VOLI FINIŠER i VOLI KOKA NOSILJA su specijalno formulisani koncentrati za dobar tov i završnicu tova pilića, kao i za odličan prinos koka nosilja.

Uz pažljiv odabir sirovina dobijate siguran napredak i rentabilnost.

VOLI je hrana koja se voli !
Programi za kućne ljubimce i konje
Od nedavno u ponudi SANDERS SH se nalaze i proizvodi renomiranih proizvođača SOPRAL i DYNAVENA:

- programi za kućne ljubimce - više informacija ovde

- programi za konje - više informacija ovde
EnglishSerbian

FLUVIA program - koncentrati za koze

Sanders stočna hrana - mali preživari
FLUVIA linija proizvoda namenjena je uzgoju jarića i poboljšanju mlečnosti koza.


Sadrži sve sastojke koji su potrebni za siguran rast i razvoj jarića i koza. Zbog obilja vitamina, minerala i oligoelemenata jača imunitet, stimuliše se fermentacija u buragu i pruža najviši nivo produktivnosti.

FLUVIA garantuje prosperitet vašeg stada !

U okviru FLUVIA programa predstavljamo potpune smeše:


FLUVIA JUNIOR

Koncentrat za uzgoj jarića, koji je namenjen dopuni hranivima (slami, senu). Zbog obilja energetskih izvora, ova smeša omogućava:

 • brz rast
 • pruža maksimalan razvoj kostiju i buraga
 • osigurava dobro varenje
 • sprečava taloženje viška masti

Proteini u ovom proizvodu omogućavaju bogaćenje hraniva, pospešuju fermentacije u buragu, kao i maksimalan razvoj kostiju i buraga.

FLUVIA LAK

Proizvod za mlečne koze, koji omogućava unos svih sastojaka koji su potrebni preživarima, kao i efikasnost i sigurnost. Takođe:

 • obezbeđuje životinjama minerale, vitamine i oligoelemente 
  koji su potrebni za produktivnost
 • ojačava imunitet
 • pospešuje reprodukciju
 • stimuliše fermentaciju u buragu
 • pruža najviši nivo produktivnosti


Ovo je formula koja se dodaje hranivu i zbog svog bogatog sastava omogućava smanjenje broja obroka koncentrata. Shodno tome, osigurava varenje, omogućava maksimalnu produktivnost u uzgoju koza i umnogome olakšava posao odgajivačima.

IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril

Sajt www.sanders.rs koristi kolačiće (cookies) radi kvalitetnijeg funkcionisanja sajta. Nastavkom korišćenja stranica saglasni ste sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte Politiku privatnosti.

Prihvatam korišćenje kolačića.