EnglishSerbian

SANDI program - potpune smeše

SANDI TEMPO

Sanders stocna hrana - Sandi koncentrat Tempo

Koncentrat koji pruža balans energije i proteina

 • balans energije i proteina
 • pruža vam pravo bogatstvo minerala, vitamina i oligoelemenata
 • povećava proizvodnju proteina i kiselina buraga
 • smanjuje rizik od acidoze i povećava svarljivost
 • stimuliše floru buraga i povećava iskoristivost hraniva
Karakteristike
SANDI TEMPO je smeša specijalno napravljena za ishranu krava muzara koje se hrane hranivima, bogata proteinima (lucerka).

Način upotrebe
Najbolju preporuku za upotrebu smeše SANDI TEMPO daće vam naši stručnjaci u saradnji sa najvećim evropskim istraživačkim centrom za razvoj i primenu stočne hrane - centrom SURŠ (SOURCHES)
u Francuskoj. Predložićemo vam program ishrane i dati pravu preporuku za optimalan rast i razvoj vaše stoke, optimizaciju produktivnosti, zadovoljavanje svih nutritivnih potreba životinja i postizanje najboljeg balansa u njihovoj ishrani.

SANDI TOP

Sanders stocna hrana - Sandi koncentrat TopKoncentrat za dobar početak laktacije i visoku produkciju mleka
 • izuzetno bogatstvo proteina i energije
 • balans pri unosu hrane što kontroliše svarljivost
 • bogatstvo minerala, vitamina i oligoelemenata
 • povećanje proizvodnje proteina i aminokiselina buraga
 • smanjuje rizik od acidoze i povećava plodnost
 • stimuliše floru buraga i iskoristivost hraniva
Karakteristike
SANDI TOP je smeša specijalno napravljena za krave muzare visoke proizvodnje, koje se hrane smešom siromašnom proteinima (slama, kukuruzna silaža i sl.).

Način upotrebe
Najbolju preporuku za upotrebu smeše SANDI TOP daće vam naši stručnjaci u saradnji sa najvećim evropskim istraživačkim centrom za razvoj i primenu stočne hrane - centrom SURŠ (SOURCHES) u Francuskoj. Predložićemo vam program ishrane i dati pravu preporuku za optimalan rast i razvoj vaše stoke, optimizaciju produktivnosti, zadovoljavanje svih nutritivnih potreba životinja i postizanje najboljeg balansa u njihovoj ishrani.

SANDI ENERGY

Sanders stocna hrana - Sandi koncentrat Energy

Koncentrat sa obiljem energije

 • pruža visok unos energije sa kontrolisanim
  sadržajem fermentisanih ugljenih hidrata
 • donosi vam minerale, vitamine i oligoelemente
 • specijalno sastavljena kako bi se povećao unos
  energije kroz obroke
 • uspešno zamenjuje kukuruz
 • pojačava unos proteina
Karakteristike
SANDI ENERGY je gotova hrana bogata energijom koja pospešuje stvaranje proteina i amino-kiselina u buragu, smanjuje rizik od acidoze, stimuliše svarljivost i floru buraga, obogaćuje ishranu.

Način upotrebe
Najbolju preporuku za upotrebu smeše SANDI ENERGY daće vam naši stručnjaci u saradnji sa najvećim evropskim istraživačkim centrom za razvoj i primenu stočne hrane - centrom SURŠ (SOURCHES) u Francuskoj. Predložićemo vam program ishrane i dati pravu preporuku za optimalan rast i razvoj vaše stoke, optimizaciju produktivnosti, zadovoljavanje svih nutritivnih potreba životinja i postizanje najboljeg balansa u njihovoj ishrani.


SANDI MAX

Sanders stocna hrana - Sandi potpuna smesa Max

Potpuna smeša SANDI MAX namenjena je za ishranu muznih krava, koje proizvode više od 20 litara mleka dnevno, prema preporuci nutricioniste.

Karakteristike
Smeša se koristi u suvom stanju, uz dovoljne količine sveže pitke vode. Protein min 20%.

Način upotrebe
Najbolju preporuku za upotrebu smeše SANDI MAX daće vam naši stručnjaci u saradnji sa najvećim evropskim istraživačkim centrom za razvoj i primenu stočne hrane - centrom SURŠ (SOURCHES) u Francuskoj. Predložićemo vam program ishrane i dati pravu preporuku za optimalan rast i razvoj vaše stoke, optimizaciju produktivnosti, zadovoljavanje svih nutritivnih potreba životinja i postizanje najboljeg balansa u njihovoj ishrani.

ANKETA

Kako bismo unapredili naše poslovanje, zamolili bismo Vas da odvojite nekoliko minuta i popunite anketu. Hvala.

Kliknite na
link >>

facebook google linkedin youtube

IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril