image
SRPSKI KASAČKI DERBI

Obaveštavamo Vas da je SANDERS SH bio glavni sponzor 90. S­rpskog kasačkog derbi­ja u Srbobranu, sa brendom Dynavena-h­rana za konje.

Početak derbija održan je u 15 h, 19.08.2017., na hipodromu u Srbobranu.

Više fotografija možete pogledati ovde.

EnglishSerbian

TONI program - koncentrati za tovne bikove

TONI program predstavlja pažljivo formulisane koncentrate koji su namenjeni ishrani mladih bikova u tovu i bikova u samoj završnici tova. Zbog svog izbalansiranog sastava, bogatstva minerala, vitamina i oligoelemenata, upotrebom TONI koncentrata povećavate kvalitet hrane, svarljivost, a samim tim i dobro telesno stanje životinja, kao i brzinu prirasta.

Sa TONI-jem osigurajte maksimalan napredak vašeg stada u tovu !

U okviru TONI programa nalaze se:

1. Potpune smeše:
2. Dopunske smeše:

Program stocne hrane Toni predstavlja pazljivo formulisane koncentrate namenjene ishrani mladih bikova u tovu i zavrsnici tovaANKETA

Kako bismo unapredili naše poslovanje, zamolili bismo Vas da odvojite nekoliko minuta i popunite anketu. Hvala.

Kliknite na
link >>

facebook google linkedin youtube

IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril