image image image image image
Programi za govedarstvo
Cilj programa SANDI (krave muzare), TONI (tovni bikovi) i FLORI (junice) je povećanje količine i kvaliteta proizvedenog mleka, najveći napredak vašeg stada u tovu, kao i poboljšanje proizvodnih performansi vaših junica.

Sa programima SANDI, TONI i FLORI svaka litra mleka se isplati, mlečno stado napreduje i ostvaruje se maksimalna rentabilnost.
Programi za male preživare
Programi TENOR (ovce) i FLUVIA (koze) su prilagođeni ishrani malih preživara.

Korišćenje posebno prilagođene ishrane za ove vrste životinja, garantuje vam maksimalan napredak jagnjadi i povećava proizvodnju mleka.

Sa programima TENOR i FLUVIA garantujemo kvalitet vaših finalnih proizvoda.
Programi za svinjarstvo
SUPER KONCENTRATI Sanders su mešavina bogatih žitarica i proteinskih hraniva vrhunskog kvaliteta.

Recepture su napravljene sa najkvalitetnijim kukuruzom i žitaricama sa polja Vojvodine i osiguravaju maksimalan napredak vaših životinja.

Sa SUPER KONCENTRATIMA Sanders i vašim žitaricama, osigurajte sebi najbolji rezultat.
Programi za živinarstvo
VOLI STARTER, VOLI GROVER, VOLI FINIŠER i VOLI KOKA NOSILJA su specijalno formulisani koncentrati za dobar tov i završnicu tova pilića, kao i za odličan prinos koka nosilja.

Uz pažljiv odabir sirovina dobijate siguran napredak i rentabilnost.

VOLI je hrana koja se voli !
Programi za kućne ljubimce i konje
Od nedavno u ponudi SANDERS SH se nalaze i proizvodi renomiranih proizvođača SOPRAL i DYNAVENA:

- programi za kućne ljubimce - više informacija ovde

- programi za konje - više informacija ovde
EnglishSerbian

SANDERS - istorijat kompanijeSanders stocna hrana posluje od 2012. godine u SrbijiPočetkom prošlog veka, tačnije 1910. godine, farmaceut Luj Sanders (Louis Sanders) otkriva važnost zdrave i kvalitetne hrane tokom procesa rasta i razvoja životinja, te stoga po prvi put uključuje upotrebu vitamina u proizvodnji stočne hrane. Ubrzo nakon toga, osniva i kompaniju SANDERS. Zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom razvoju kompanije, započinje i izvoz (1990. godina) u zemlje Evrope, Afrike i Azije.

SANDERS SH posluje od 2012. godine u Srbiji i oslanja se na kvalitet proizvoda i iskustvo.

Implementacija i sprovođenje HACCAP standarda pruža siguran kvalitet proizvoda i omogućava praćenje kompletnog procesa proizvodnje, počevši od prijema sirovina, preko hemijskih i bakterioloških analiza, skladištenja, proizvodnje, pa sve do isporuke proizvoda našim kupcima.

Naš cilj je isporuka zdrave i kvalitetne hrane, koja u potpunosti zadovoljava potrebe naših kupaca, kao i konstantna pomoć uzgajivačima kroz tehnička savetovanja, u skladu sa njihovim potrebama. Zahvaljujući našim stručnim saradnicima, naučnicima i tehnolozima, ali takođe zahvaljujući i uzgajivačima, SANDERS SH svakodnevno unapređuje i proširuje asortiman svojih proizvoda.

U potrazi za najboljim rezultatima, naši inženjeri poljoprivrede su Vam uvek na raspolaganju kako bi Vam pomogli da povećate svoju proizvodnju, optimalizujete dobit od SANDERS proizvoda (gotove hrane, super koncentrata, premiksa, dodataka, ...) i ostvarite najbolje moguće tehničke performanse. Naši inženjeri će Vam, takođe, dati pravu preporuku za racionalizaciju obroka stoke i optimizaciju prinosa.

Naša primarna i osnovna želja je razvoj uzgajivača. Poverenje i vernost naših klijenata je naša stalna preokupacija kako bi ostvarili partnerski odnos u kom svi dobijaju.


IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril

Sajt www.sanders.rs koristi kolačiće (cookies) radi kvalitetnijeg funkcionisanja sajta. Nastavkom korišćenja stranica saglasni ste sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte Politiku privatnosti.

Prihvatam korišćenje kolačića.