image
SRPSKI KASAČKI DERBI

Obaveštavamo Vas da je SANDERS SH bio glavni sponzor 90. S­rpskog kasačkog derbi­ja u Srbobranu, sa brendom Dynavena-h­rana za konje.

Početak derbija održan je u 15 h, 19.08.2017., na hipodromu u Srbobranu.

Više fotografija možete pogledati ovde.

EnglishSerbian

SANDERS - istorijat kompanijeSanders stocna hrana posluje od 2012. godine u SrbijiPočetkom prošlog veka, tačnije 1910. godine, farmaceut Luj Sanders (Louis Sanders) otkriva važnost zdrave i kvalitetne hrane tokom procesa rasta i razvoja životinja, te stoga po prvi put uključuje upotrebu vitamina u proizvodnji stočne hrane. Ubrzo nakon toga, osniva i kompaniju SANDERS. Zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom razvoju kompanije, započinje i izvoz (1990. godina) u zemlje Evrope, Afrike i Azije.

SANDERS SH posluje od 2012. godine u Srbiji i oslanja se na kvalitet proizvoda i iskustvo.

Implementacija i sprovođenje HACCAP standarda pruža siguran kvalitet proizvoda i omogućava praćenje kompletnog procesa proizvodnje, počevši od prijema sirovina, preko hemijskih i bakterioloških analiza, skladištenja, proizvodnje, pa sve do isporuke proizvoda našim kupcima.

Naš cilj je isporuka zdrave i kvalitetne hrane, koja u potpunosti zadovoljava potrebe naših kupaca, kao i konstantna pomoć uzgajivačima kroz tehnička savetovanja, u skladu sa njihovim potrebama. Zahvaljujući našim stručnim saradnicima, naučnicima i tehnolozima, ali takođe zahvaljujući i uzgajivačima, SANDERS SH svakodnevno unapređuje i proširuje asortiman svojih proizvoda.

U potrazi za najboljim rezultatima, naši inženjeri poljoprivrede su Vam uvek na raspolaganju kako bi Vam pomogli da povećate svoju proizvodnju, optimalizujete dobit od SANDERS proizvoda (gotove hrane, super koncentrata, premiksa, dodataka, ...) i ostvarite najbolje moguće tehničke performanse. Naši inženjeri će Vam, takođe, dati pravu preporuku za racionalizaciju obroka stoke i optimizaciju prinosa.

Naša primarna i osnovna želja je razvoj uzgajivača. Poverenje i vernost naših klijenata je naša stalna preokupacija kako bi ostvarili partnerski odnos u kom svi dobijaju.


ANKETA

Kako bismo unapredili naše poslovanje, zamolili bismo Vas da odvojite nekoliko minuta i popunite anketu. Hvala.

Kliknite na
link >>

facebook google linkedin youtube

IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril