SANDERS - istorijat kompanijeSanders stocna hrana posluje od 2012. godine u SrbijiPočetkom prošlog veka, tačnije 1910. godine, farmaceut Luj Sanders (Louis Sanders) otkriva važnost zdrave i kvalitetne hrane tokom procesa rasta i razvoja životinja, te stoga po prvi put uključuje upotrebu vitamina u proizvodnji stočne hrane. Ubrzo nakon toga, osniva i kompaniju SANDERS. Zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom razvoju kompanije, započinje i izvoz (1990. godina) u zemlje Evrope, Afrike i Azije.

SANDERS SH posluje od 2012. godine u Srbiji i oslanja se na kvalitet proizvoda i iskustvo.

Implementacija i sprovođenje HACCAP standarda pruža siguran kvalitet proizvoda i omogućava praćenje kompletnog procesa proizvodnje, počevši od prijema sirovina, preko hemijskih i bakterioloških analiza, skladištenja, proizvodnje, pa sve do isporuke proizvoda našim kupcima.

Naš cilj je isporuka zdrave i kvalitetne hrane, koja u potpunosti zadovoljava potrebe naših kupaca, kao i konstantna pomoć uzgajivačima kroz tehnička savetovanja, u skladu sa njihovim potrebama. Zahvaljujući našim stručnim saradnicima, naučnicima i tehnolozima, ali takođe zahvaljujući i uzgajivačima, SANDERS SH svakodnevno unapređuje i proširuje asortiman svojih proizvoda.

U potrazi za najboljim rezultatima, naši inženjeri poljoprivrede su Vam uvek na raspolaganju kako bi Vam pomogli da povećate svoju proizvodnju, optimalizujete dobit od SANDERS proizvoda (gotove hrane, super koncentrata, premiksa, dodataka, ...) i ostvarite najbolje moguće tehničke performanse. Naši inženjeri će Vam, takođe, dati pravu preporuku za racionalizaciju obroka stoke i optimizaciju prinosa.

Naša primarna i osnovna želja je razvoj uzgajivača. Poverenje i vernost naših klijenata je naša stalna preokupacija kako bi ostvarili partnerski odnos u kom svi dobijaju.


 

Sajt www.sanders.rs koristi kolačiće (cookies) radi kvalitetnijeg funkcionisanja sajta. Nastavkom korišćenja stranica saglasni ste sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte Politiku privatnosti.

Prihvatam korišćenje kolačića.