image
SRPSKI KASAČKI DERBI

Obaveštavamo Vas da je SANDERS SH bio glavni sponzor 90. S­rpskog kasačkog derbi­ja u Srbobranu, sa brendom Dynavena-h­rana za konje.

Početak derbija održan je u 15 h, 19.08.2017., na hipodromu u Srbobranu.

Više fotografija možete pogledati ovde.

EnglishSerbian

Angažovanje i kvalitet


Cilj SANDERS-a je potpuno zadovoljenje vaših potreba.
Uvek na raspolaganju, SANDERS SH uzima u obzir raznolikost farmi i pruža rešenje prilagođeno željama svakog uzgajivača.

Naša posvećenost ukupnim potrebama uzgajivača ogleda se u želji da se poveća produktivnost, zadovolje nutritivne potrebe životinja, unaprede uslovi rada uzgajivača, poveća konkurentnost farmi, doprinese najboljem balansu u ishrani krajnjih potrošača.

SANDERS SH, vaš svakodnevni partner, kombinuje svoje iskustvo sa terena domaćeg i međunarodnog sa svojom vizijom eksperta i predlaže program ishrane i rešenja za uzgoj koja donose veću vrednost.

Zahvaljujući strogom i redovnom praćenju industrijskog procesa, SANDERS SH svakodnevno pruža bezbednost i kvalitet svojim uzgajivačima.
Sanders stocna hrana svakodnevno pruza bezbednost i kvalitet svojim uzgajivacima


IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril