image image image image image
Programi za govedarstvo
Cilj programa SANDI (krave muzare), TONI (tovni bikovi) i FLORI (junice) je povećanje količine i kvaliteta proizvedenog mleka, najveći napredak vašeg stada u tovu, kao i poboljšanje proizvodnih performansi vaših junica.

Sa programima SANDI, TONI i FLORI svaka litra mleka se isplati, mlečno stado napreduje i ostvaruje se maksimalna rentabilnost.
Programi za male preživare
Programi TENOR (ovce) i FLUVIA (koze) su prilagođeni ishrani malih preživara.

Korišćenje posebno prilagođene ishrane za ove vrste životinja, garantuje vam maksimalan napredak jagnjadi i povećava proizvodnju mleka.

Sa programima TENOR i FLUVIA garantujemo kvalitet vaših finalnih proizvoda.
Programi za svinjarstvo
SUPER KONCENTRATI Sanders su mešavina bogatih žitarica i proteinskih hraniva vrhunskog kvaliteta.

Recepture su napravljene sa najkvalitetnijim kukuruzom i žitaricama sa polja Vojvodine i osiguravaju maksimalan napredak vaših životinja.

Sa SUPER KONCENTRATIMA Sanders i vašim žitaricama, osigurajte sebi najbolji rezultat.
Programi za živinarstvo
VOLI STARTER, VOLI GROVER, VOLI FINIŠER i VOLI KOKA NOSILJA su specijalno formulisani koncentrati za dobar tov i završnicu tova pilića, kao i za odličan prinos koka nosilja.

Uz pažljiv odabir sirovina dobijate siguran napredak i rentabilnost.

VOLI je hrana koja se voli !
Programi za kućne ljubimce i konje
Od nedavno u ponudi SANDERS SH se nalaze i proizvodi renomiranih proizvođača SOPRAL i DYNAVENA:

- programi za kućne ljubimce - više informacija ovde

- programi za konje - više informacija ovde
EnglishSerbian

SURŠ (SOURCHES)

SURS (SOURCHES) je prvi privatni evropski istrazivacki centar cija je primarna delatnost proucavanje i unapredjenje ishrane zivotinja


SURŠ (SOURCHES), prvi privatni evropski istraživački centar čija je primarna delatnost proučavanje i unapređenje ishrane životinja, jedinstven je po svojoj snazi i značaju.

Farma pri istraživačkom centru Surš (ISO 9001 sertifikat) ima 43 zaposlenih i već 50 godina radi na unapređenju ishrane i tehnika uzgoja.

Na njoj se nalazi:
211 hektara obradivih površina, 60 muznih krava sa 12.200 l mleka, 120 posebnih odeljaka za junad, odeljenje za istraživanje svarljivosti i apetita, 3 istraživačka odeljenja za monogastrične životinje (svinje, zečeve i živinu), fabrika za proizvodnju hrane, laboratorija za analize.


NA SURŠU, SADAŠNJOST JE VEĆ BUDUĆNOST

SURS vrsi istrazivanja i unapredjenje poljoprivredne delatnosti na visokom nivou
U poslednje 3 godine, mlečno stado na farmi SURŠ pokazuje vrlo visok nivo proizvodnje po kravi i po hektaru i vrlo visok nivo plodnosti.

Krave daju mleko sa visokim procentom mlečne masti, a emisija štetnih gasova je maksimalno smanjena.

Sve karakteristike mleka zadovoljavaju potrebe i zahteve uzgajivača, prerađivača i potrošača. Vršiti istraživanja i uvoditi inovacije za nas znači uhvatiti budućnost za koju je SANDERS uveliko spreman.

Kako bi se obezbedio visok kvalitet namirnica, redovno se vrši kontrola sirovina i dobavljača. Svakog meseca se vrše analize sirovina koje se uzorkuju prilikom prijema što omogućava optimalizaciju formulacija naše hrane.

SURŠ vrši istraživanja i unapređenje poljoprivredne delatnosti na visokom nivou a do sada je primio više od 200.000 posetilaca, svake godine se taj broj uvećava za 3.000.

IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril

Sajt www.sanders.rs koristi kolačiće (cookies) radi kvalitetnijeg funkcionisanja sajta. Nastavkom korišćenja stranica saglasni ste sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte Politiku privatnosti.

Prihvatam korišćenje kolačića.