image
SRPSKI KASAČKI DERBI

Obaveštavamo Vas da je SANDERS SH bio glavni sponzor 90. S­rpskog kasačkog derbi­ja u Srbobranu, sa brendom Dynavena-h­rana za konje.

Početak derbija održan je u 15 h, 19.08.2017., na hipodromu u Srbobranu.

Više fotografija možete pogledati ovde.

EnglishSerbian

SURŠ (SOURCHES)

SURS (SOURCHES) je prvi privatni evropski istrazivacki centar cija je primarna delatnost proucavanje i unapredjenje ishrane zivotinja


SURŠ (SOURCHES), prvi privatni evropski istraživački centar čija je primarna delatnost proučavanje i unapređenje ishrane životinja, jedinstven je po svojoj snazi i značaju.

Farma pri istraživačkom centru Surš (ISO 9001 sertifikat) ima 43 zaposlenih i već 50 godina radi na unapređenju ishrane i tehnika uzgoja.

Na njoj se nalazi:
211 hektara obradivih površina, 60 muznih krava sa 12.200 l mleka, 120 posebnih odeljaka za junad, odeljenje za istraživanje svarljivosti i apetita, 3 istraživačka odeljenja za monogastrične životinje (svinje, zečeve i živinu), fabrika za proizvodnju hrane, laboratorija za analize.


NA SURŠU, SADAŠNJOST JE VEĆ BUDUĆNOST

SURS vrsi istrazivanja i unapredjenje poljoprivredne delatnosti na visokom nivou
U poslednje 3 godine, mlečno stado na farmi SURŠ pokazuje vrlo visok nivo proizvodnje po kravi i po hektaru i vrlo visok nivo plodnosti.

Krave daju mleko sa visokim procentom mlečne masti, a emisija štetnih gasova je maksimalno smanjena.

Sve karakteristike mleka zadovoljavaju potrebe i zahteve uzgajivača, prerađivača i potrošača. Vršiti istraživanja i uvoditi inovacije za nas znači uhvatiti budućnost za koju je SANDERS uveliko spreman.

Kako bi se obezbedio visok kvalitet namirnica, redovno se vrši kontrola sirovina i dobavljača. Svakog meseca se vrše analize sirovina koje se uzorkuju prilikom prijema što omogućava optimalizaciju formulacija naše hrane.

SURŠ vrši istraživanja i unapređenje poljoprivredne delatnosti na visokom nivou a do sada je primio više od 200.000 posetilaca, svake godine se taj broj uvećava za 3.000.

IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril