SURŠ (SOURCHES)

SURS (SOURCHES) je prvi privatni evropski istrazivacki centar cija je primarna delatnost proucavanje i unapredjenje ishrane zivotinja


SURŠ (SOURCHES), prvi privatni evropski istraživački centar čija je primarna delatnost proučavanje i unapređenje ishrane životinja, jedinstven je po svojoj snazi i značaju.

Farma pri istraživačkom centru Surš (ISO 9001 sertifikat) ima 43 zaposlenih i već 50 godina radi na unapređenju ishrane i tehnika uzgoja.

Na njoj se nalazi:
211 hektara obradivih površina, 60 muznih krava sa 12.200 l mleka, 120 posebnih odeljaka za junad, odeljenje za istraživanje svarljivosti i apetita, 3 istraživačka odeljenja za monogastrične životinje (svinje, zečeve i živinu), fabrika za proizvodnju hrane, laboratorija za analize.


NA SURŠU, SADAŠNJOST JE VEĆ BUDUĆNOST

SURS vrsi istrazivanja i unapredjenje poljoprivredne delatnosti na visokom nivou
U poslednje 3 godine, mlečno stado na farmi SURŠ pokazuje vrlo visok nivo proizvodnje po kravi i po hektaru i vrlo visok nivo plodnosti.

Krave daju mleko sa visokim procentom mlečne masti, a emisija štetnih gasova je maksimalno smanjena.

Sve karakteristike mleka zadovoljavaju potrebe i zahteve uzgajivača, prerađivača i potrošača. Vršiti istraživanja i uvoditi inovacije za nas znači uhvatiti budućnost za koju je SANDERS uveliko spreman.

Kako bi se obezbedio visok kvalitet namirnica, redovno se vrši kontrola sirovina i dobavljača. Svakog meseca se vrše analize sirovina koje se uzorkuju prilikom prijema što omogućava optimalizaciju formulacija naše hrane.

SURŠ vrši istraživanja i unapređenje poljoprivredne delatnosti na visokom nivou a do sada je primio više od 200.000 posetilaca, svake godine se taj broj uvećava za 3.000.

 

Sajt www.sanders.rs koristi kolačiće (cookies) radi kvalitetnijeg funkcionisanja sajta. Nastavkom korišćenja stranica saglasni ste sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte Politiku privatnosti.

Prihvatam korišćenje kolačića.