image
SRPSKI KASAČKI DERBI

Obaveštavamo Vas da je SANDERS SH bio glavni sponzor 90. S­rpskog kasačkog derbi­ja u Srbobranu, sa brendom Dynavena-h­rana za konje.

Početak derbija održan je u 15 h, 19.08.2017., na hipodromu u Srbobranu.

Više fotografija možete pogledati ovde.

EnglishSerbian

Istraživanja i razvoj


SANDERS SH poseduje snažnu moć inovacije zahvaljujući kompetentnosti tehničkih i finansijskih stručnjaka i bliskoj i konstantnoj saradnji kupaca sa fabrikama, preko tehnologa i stručnjaka za formulacije zadužene za različite vrste životinja.

Sektor za istraživanje i razvoj postoji zarad zdravlja i napretka životinja, ali i radi rentabilnosti i kvaliteta života i rada uzgajivača.

NAŠA ISTRAŽIVANJA:

1. Nutritivna osnova

2. Praksa i ekonomski učinak

3. Zadovoljenje potreba:

- dobrobit i komfor za životinje: potrebe za prirodnim okruženjem
- bezbednost ishrane: potrebe za vitalnošću 
- pojednostavljenost rada: socijalne potrebe uzgajivača
- valorizacija nusproizvoda: zadovoljenje ekonomskih potreba i potreba za zaštitom životne sredine
- kvalitet finalnog proizvoda: stvaranje zdravog proizvoda odličnog ukusa
Sektor za istrazivanje i razvoj postoji zarad zdravlja i napretka zivotinja, rentabilnosti i kvaliteta zivota i rada uzgajivaca


IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril