EnglishSerbian

Uzgoj svinja za reprodukciju (nazimica)

Sanders stocna hrana - dodatak Ferti Kit

FERTI - KIT
Dodatak hrani koji ima za cilj da pojača unos oligoelemenata kod životinja u reprodukciji, svinja u rastu, mladih i priplodnih svinja.

Omogućava pripremu životinja za estrus i reprodukciju.

Prednosti ovog dodatka su:

  • unos vitamina, posebno folne kiseline i biotina, koji poboljšavaju plodnost, sintezu proteina, preživljavanje embriona, zdravlje papaka
  • oligoelementi kojih ima u značajnim količinama omogućavaju održavanje rezervi kod krmača za vreme laktacije i pripremu za gestaciju
  • unos magnezijuma i bikarbonata omogućava održavanje dobrog balansa elektrolita
  • metionin, holin i sorbitol štite jetru i stimulišu sekreciju enzima, žučne soli i omogućavaju dobro funkcionisanje jetre
  • bogat je esencijalnim amino-kiselinama, pa doprinosi diversifikaciji izvora proteina
Način upotrebe
Krmače i nazimice: 100 g/danu tokom 8 dana ili dva puta po ciklusu. Mlade životinje u reprodukciji: 100 g/danu tokom 5 dana, 4 do 6 nedelja od stavljanja u karantin, zatim 15 dana pre veštačke inseminacije. Nerasti: 100 g/danu tokom 5 dana na svakih 6 nedelja (* upotreba ovog nutritivnog dodatka sa aditivima je limitirana maksimalnom količinom koja se može pomešati sa obrokom u toku dana, potrebno ga je zabeležiti u registar uzgoja).

Sastav
Proteinski biljni koncentrati, minerali, predsmeše vitamina i oligoelemenata.

SMEŠA JE PROIZVEDENA PO SPECIJALNOJ SANDERSOVOJ SPECIFIKACIJI PO POSEBNIM ZAHTEVIMA.
Ne sadrži GMO hraniva, niti sastojke životinjskog porekla.


ANKETA

Kako bismo unapredili naše poslovanje, zamolili bismo Vas da odvojite nekoliko minuta i popunite anketu. Hvala.

Kliknite na
link >>

facebook google linkedin youtube

IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril