image image image image image
Programi za govedarstvo
Cilj programa SANDI (krave muzare), TONI (tovni bikovi) i FLORI (junice) je povećanje količine i kvaliteta proizvedenog mleka, najveći napredak vašeg stada u tovu, kao i poboljšanje proizvodnih performansi vaših junica.

Sa programima SANDI, TONI i FLORI svaka litra mleka se isplati, mlečno stado napreduje i ostvaruje se maksimalna rentabilnost.
Programi za male preživare
Programi TENOR (ovce) i FLUVIA (koze) su prilagođeni ishrani malih preživara.

Korišćenje posebno prilagođene ishrane za ove vrste životinja, garantuje vam maksimalan napredak jagnjadi i povećava proizvodnju mleka.

Sa programima TENOR i FLUVIA garantujemo kvalitet vaših finalnih proizvoda.
Programi za svinjarstvo
SUPER KONCENTRATI Sanders su mešavina bogatih žitarica i proteinskih hraniva vrhunskog kvaliteta.

Recepture su napravljene sa najkvalitetnijim kukuruzom i žitaricama sa polja Vojvodine i osiguravaju maksimalan napredak vaših životinja.

Sa SUPER KONCENTRATIMA Sanders i vašim žitaricama, osigurajte sebi najbolji rezultat.
Programi za živinarstvo
VOLI STARTER, VOLI GROVER, VOLI FINIŠER i VOLI KOKA NOSILJA su specijalno formulisani koncentrati za dobar tov i završnicu tova pilića, kao i za odličan prinos koka nosilja.

Uz pažljiv odabir sirovina dobijate siguran napredak i rentabilnost.

VOLI je hrana koja se voli !
Programi za kućne ljubimce i konje
Od nedavno u ponudi SANDERS SH se nalaze i proizvodi renomiranih proizvođača SOPRAL i DYNAVENA:

- programi za kućne ljubimce - više informacija ovde

- programi za konje - više informacija ovde
EnglishSerbian

Uzgoj svinja za reprodukciju (nazimica)

Sanders stocna hrana - dodatak Ferti Kit

FERTI - KIT
Dodatak hrani koji ima za cilj da pojača unos oligoelemenata kod životinja u reprodukciji, svinja u rastu, mladih i priplodnih svinja.

Omogućava pripremu životinja za estrus i reprodukciju.

Prednosti ovog dodatka su:

  • unos vitamina, posebno folne kiseline i biotina, koji poboljšavaju plodnost, sintezu proteina, preživljavanje embriona, zdravlje papaka
  • oligoelementi kojih ima u značajnim količinama omogućavaju održavanje rezervi kod krmača za vreme laktacije i pripremu za gestaciju
  • unos magnezijuma i bikarbonata omogućava održavanje dobrog balansa elektrolita
  • metionin, holin i sorbitol štite jetru i stimulišu sekreciju enzima, žučne soli i omogućavaju dobro funkcionisanje jetre
  • bogat je esencijalnim amino-kiselinama, pa doprinosi diversifikaciji izvora proteina
Način upotrebe
Krmače i nazimice: 100 g/danu tokom 8 dana ili dva puta po ciklusu. Mlade životinje u reprodukciji: 100 g/danu tokom 5 dana, 4 do 6 nedelja od stavljanja u karantin, zatim 15 dana pre veštačke inseminacije. Nerasti: 100 g/danu tokom 5 dana na svakih 6 nedelja (* upotreba ovog nutritivnog dodatka sa aditivima je limitirana maksimalnom količinom koja se može pomešati sa obrokom u toku dana, potrebno ga je zabeležiti u registar uzgoja).

Sastav
Proteinski biljni koncentrati, minerali, predsmeše vitamina i oligoelemenata.

SMEŠA JE PROIZVEDENA PO SPECIJALNOJ SANDERSOVOJ SPECIFIKACIJI PO POSEBNIM ZAHTEVIMA.
Ne sadrži GMO hraniva, niti sastojke životinjskog porekla.


IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril

Sajt www.sanders.rs koristi kolačiće (cookies) radi kvalitetnijeg funkcionisanja sajta. Nastavkom korišćenja stranica saglasni ste sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte Politiku privatnosti.

Prihvatam korišćenje kolačića.