image
SRPSKI KASAČKI DERBI

Obaveštavamo Vas da je SANDERS SH bio glavni sponzor 90. S­rpskog kasačkog derbi­ja u Srbobranu, sa brendom Dynavena-h­rana za konje.

Početak derbija održan je u 15 h, 19.08.2017., na hipodromu u Srbobranu.

Više fotografija možete pogledati ovde.

EnglishSerbian

Živinarstvo


SANDERS program za živinarstvo predstavljen je kroz specijalno formulisane koncentrate za dobar tov i završnicu tova pilića:


VOLI program za piliće u tovu - potpune smeše
VOLI STARTER, VOLI GROVER, VOLI FINIŠER,

kao i VOLI program za piliće u tovu - dopunsku smešu VOLI SUPER.


Takođe, predstavljene su i specijalno formulisani koncentrati za odličan prinos koka nosilja:


VOLI
program za koke nosilje - potpuna smeša VOLI KOKA NOSILJA,

VOLI
program za koke nosilje - dopunska smeša VOLI KOKA SUPER.Uz pažljiv odabir sirovina, dobijate siguran napredak i rentabilnost.

VOLI je hrana koja se voli !


Najbolju preporuku za upotrebu VOLI koncentrata daće vam naši stručnjaci, u saradnji sa najvećim evropskim istraživačkim centrom za razvoj i primenu stočne hrane - centrom SURŠ (SOURCHES) u Francuskoj.


Sanders program za zivinarstvo predstavljen je kroz specijalno formulisane koncentrate za dobar tov i zavrsnicu tova pilica

IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril