image
SRPSKI KASAČKI DERBI

Obaveštavamo Vas da je SANDERS SH bio glavni sponzor 90. S­rpskog kasačkog derbi­ja u Srbobranu, sa brendom Dynavena-h­rana za konje.

Početak derbija održan je u 15 h, 19.08.2017., na hipodromu u Srbobranu.

Više fotografija možete pogledati ovde.

EnglishSerbian

SANDERS SH investira u Srbiji


Saopštenje za štampu

SANDERS SH INVESTIRA U SRBIJI

S CILJEM DA PODRŽI POLJOPRIVREDNE PROIZVOĐAČE U RADU NA POBOLJŠANJU EKONOMSKIH I TEHNIČKIH REZULTATA


Sanders stocna hrana dugotrajno osigurava svoje poslovanje u SrbijiTemerin, 24. septembra 2015. - U prisustvu gospodina Branislava Bugarskog, pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, gospodina Đure Žige, gradonačelnika Temerina, gospođe Sanje Ivanić iz Francusko-srpske privredne komore, gospodina Bernara Mae (Bernard Mahé), zamenika generalnog direktora sektora za uzgoj stoke grupacije Avril i gospodina Dominika Bretona (Dominique Bréton), direktora za inostranstvo preduzeća Sanders, filijala francuske grupacije Avril, Sanders SH, objavljuje kupovinu fabrike za proizvodnju stočne hrane iz Temerina. Ova investicija je nastala nakon dve godine najma pomenute fabrike za proizvodnju stočne hrane za preživare (krave muzare, junad i sitne preživare) i svinje.


Zahvaljujući ovom poslovnom poduhvatu, Sanders SH dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji. Želja ovog preduzeća je da razvije proizvodne kapacitete fabrike do 30.000 tona godišnje za plasman na slobodnom srpskom tržištu. Kako bi ovaj cilj bio dostignut, predviđene su dodatne investicije. Pored toga, Sanders SH želi da pokaže svoju dugoročnu posvećenost sektoru za proizvodnju stočne hrane u Srbiji, i to naročito mlekarskoj industriji: partnerima uzgajivačima, dobavljačima, distributerima, mlekarama i klanicama.

Na čelu sa gospodinom Vensanom Moalom (Vincent Moal) i gospodinom Duškom Lođinovićem, Sanders SH ima za cilj da podrži srpske proizvođače oslanjajući se na znanje i stručnost preduzeća Sanders. Lider u ishrani životinja u Francuskoj potvrđuje svoju posvećenost proizvodnji kvalitetne hrane kao i pružanju saveta u oblasti ishrane i vođenja farmi prilagođenih potrebama partnera uzgajivača.

Srpski lokalni tim i eksperti preduzeća Sanders će doprineti poboljšanju rezultata kod svojih kupaca fokusirajući aktivnosti u tri glavna pravca: profitabilnost farmi, proizvodnja i kvalitet mleka i mesa. Saradnja sa poljoprivrednim proizvođačima u Srbiji će se vršiti kroz neposrednu podršku poljoprivrednicima kao i kroz upotrebu više od 90% sirovina lokalnog porekla. Cilj je da se u srpskim farmama maksimalno iskoriste najbolje domaće sirovine.

O preduzeću Sanders SH

  • Datum početka rada: maj 2012. godine
  • Akcionari:

–         60 % Sanders Participations

–         30 % Predrag Bulajić

–         10 % Mihajlo Anđelković

  • Delatnost: proizvodnja hrane za preživare i svinje
  • Broj zaposlenih: 33
  • Proizvodni kapacitet: 30.000 tona

Osoba za kontakt sa novinarima:

Duško Lođinović, Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

O preduzeću Sanders

Preduzeće Sanders iz Francuske je nacionalni lider u proizvodnji stočne hrane.

Sanders daje skup rešenja za ispunjenje potreba svih učesnika u lancu uzgoja stoke pružajući dodatnu vrednost  poljoprivrednicima, industriji i potrošačima, uz poštovanje zahteva društva i životne sredine. Sanders je jedini učesnik u sektoru ishrane životinja koji je prisutan na celoj teritoriji Francuske: model je izgrađen na lokalnoj prisutnosti i bliskom kontaktu sa proizvođačima u 7 regiona-preduzeća. Svaki region ima prodajne, tehničke i administrativne timove, fabrike i specifičnu paletu proizvoda što omogućava neposrednu podršku proizvođačima u skladu sa njihovim lokalnim karakteristikama. Sanders je deo sektora za uzgoj životinja grupacije Avril. Sanders ima 950 zaposlenih u 23 fabrike u Francuskoj koje poseduju sertifikat OQUALIM.

http://www.sanders.fr/

O grupaciji Avril

Grupacija Avril pripada francuskom industrijskom i finansijskom sektoru proizvodnje ulja i žitarica. Misija ove grupacije je da stvori održivu vrednost u ovim sektorima i tako doprinese boljoj ishrani ljudi i očuvanju planete.

Grupacija je osnovana na inicijativu proizvođača iz sveta poljoprivrede, a iza nje stoji portfolio priznatih brendova koji su lideri na tržištu: Lesieur, Puget, Matines, Sanders, Diester, Bunica, Taous, El Kef...

Kompanija je prisutna i razvija se na francuskom i međunarodnom tržištu prema jedinstvenom modelu u kojem se profit sistematski reinvestira u proizvodne pogone.

Industrijska aktivnost ove grupacije je organizovana u dva glavna centra koji posluju u sinergiji. Sektor za uzgoj biljaka okuplja fabrike za preradu uljarica koje proizvode prehrambena ulja i začinske sosove, obnovljive izvore energije i hemiju. Sektor za uzgoj životinja posluje u tri oblasti: ishrana i proizvodnja, biološka bezbednost i specijalni hranljivi proizvodi, i prehrambeni proizvodi.

Preduzeće Sofiprotéol se bavi finansiranjem i razvojem grupacije Avril. Uglavnom posvećeno razvoju sektora proizvodnje uljarica i žitarica, ovo preduzeće pruža podršku stotinama kompanija svih veličina koje obezbeđuju 80.000 radnih mesta i podržava razvoj i inovacije industrije kroz kredite i manjinska učešća.

U 2014. godini, grupacija Avril je ostvarila obrt od 6,5 milijardi evra. Na dan 31. marta 2015. godine ima 7200 zaposlenih u 22 zemlje.

Internet stranica:
groupeavril.com | Twitter: @Avril

Osoba za kontakt sa novinarima:

Florence ROUSSELLE | Pôle animal d’Avril

+33 (0)2.97.28.48.86 | +33 (0)7.87.96.63.85

Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

ANKETA

Kako bismo unapredili naše poslovanje, zamolili bismo Vas da odvojite nekoliko minuta i popunite anketu. Hvala.

Kliknite na
link >>

facebook google linkedin youtube

IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril