image image image image image
Programi za govedarstvo
Cilj programa SANDI (krave muzare), TONI (tovni bikovi) i FLORI (junice) je povećanje količine i kvaliteta proizvedenog mleka, najveći napredak vašeg stada u tovu, kao i poboljšanje proizvodnih performansi vaših junica.

Sa programima SANDI, TONI i FLORI svaka litra mleka se isplati, mlečno stado napreduje i ostvaruje se maksimalna rentabilnost.
Programi za male preživare
Programi TENOR (ovce) i FLUVIA (koze) su prilagođeni ishrani malih preživara.

Korišćenje posebno prilagođene ishrane za ove vrste životinja, garantuje vam maksimalan napredak jagnjadi i povećava proizvodnju mleka.

Sa programima TENOR i FLUVIA garantujemo kvalitet vaših finalnih proizvoda.
Programi za svinjarstvo
SUPER KONCENTRATI Sanders su mešavina bogatih žitarica i proteinskih hraniva vrhunskog kvaliteta.

Recepture su napravljene sa najkvalitetnijim kukuruzom i žitaricama sa polja Vojvodine i osiguravaju maksimalan napredak vaših životinja.

Sa SUPER KONCENTRATIMA Sanders i vašim žitaricama, osigurajte sebi najbolji rezultat.
Programi za živinarstvo
VOLI STARTER, VOLI GROVER, VOLI FINIŠER i VOLI KOKA NOSILJA su specijalno formulisani koncentrati za dobar tov i završnicu tova pilića, kao i za odličan prinos koka nosilja.

Uz pažljiv odabir sirovina dobijate siguran napredak i rentabilnost.

VOLI je hrana koja se voli !
Programi za kućne ljubimce i konje
Od nedavno u ponudi SANDERS SH se nalaze i proizvodi renomiranih proizvođača SOPRAL i DYNAVENA:

- programi za kućne ljubimce - više informacija ovde

- programi za konje - više informacija ovde
EnglishSerbian


Sanders SH video prezentacija


SANDERS, Francuska je začetnik, inovator i lider u proizvodnji stočne hrane na internacionalnom i francuskom tržištu. Prioriteti grupe su kvalitet i sigurnost ishrane domaćih životinja, kao i inovativnost u proizvodnji i usluga prema kupcima. SANDERS, Francuska poseduje 23 fabrike za proizvodnju stočne hrane i prodaje 3,6 miliona tona godišnje.

SANDERS SH D.O.O Temerin u saradnji sa SANDERS, Francuska
Groupe Avril je partner srpskim odgajivačima u svakodnevnom poslu, oslanja se na iskustvo i stručnost na terenu i predlaže prava rešenja za vašu farmu. Naša primarna i osnovna želja je razvoj i podrška proizvođačima. Poverenje i vernost naših klijenata je naš stalni cilj, kako bi ostvarili partnerski odnos u kom svi dobijaju.

Ekspertiza SANDERS u ishrani životinja svih vrsta podrazumeva izvrsno poznavanje svih aspekata agroindustrije - od njive do trpeze, kao i poznavanje značaja stočne hrane za kvalitet gotovih proizvoda. Kvalitet proizvoda je određen stalnim kontrolama, svakodnevnim praćenjem svih koraka procesa proizvodnje, kao i strogim kriterijumima odabira dobavljača. U sastavu kompanije SANDERS nalazi se istraživački centar SURŠ, najveći evropski centar za istraživanje, razvoj i primenu u industriji stočne hrane.

U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog SANDERS tima i partnera u Evropi (Španija, Italija, Češka, Poljska,...). SANDERS SH je osnovan u samom srcu Vojvodine, u Temerinu, da bi servisirao i unapredio proizvodnju odgajivača u regionu.

Cilj SANDERS SH je optimizacija produktivnosti, zadovoljavanje svih nutritivnih potreba životinja i postizanje najboljeg balansa u njihovoj ishrani. SANDERS SH teži da bude dobar partner svim svojim kupcima. Naši stručnjaci će na terenu podeliti sa Vama SANDERS-ovo dugogodišnje iskustvo, predložiti Vam program ishrane i dati pravu preporuku za optimalan rast i razvoj Vaše stoke.IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril

Sajt www.sanders.rs koristi kolačiće (cookies) radi kvalitetnijeg funkcionisanja sajta. Nastavkom korišćenja stranica saglasni ste sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte Politiku privatnosti.

Prihvatam korišćenje kolačića.