image
SRPSKI KASAČKI DERBI

Obaveštavamo Vas da je SANDERS SH bio glavni sponzor 90. S­rpskog kasačkog derbi­ja u Srbobranu, sa brendom Dynavena-h­rana za konje.

Početak derbija održan je u 15 h, 19.08.2017., na hipodromu u Srbobranu.

Više fotografija možete pogledati ovde.

EnglishSerbian

Programi za govedarstvo

Cilj SANDERS programa za govedarstvo je povećanje količine i kvaliteta proizvedenog mleka, najveći napredak vašeg stada, kao i poboljšanje proizvodnih performansi vaših junica.

Sa programima za govedarstvo svaka litra mleka se isplati, mlečno stado napreduje i ostvaruje se maksimalna rentabilnost:

  • SANDI (koncentrati za muzne krave)
  • TONI (koncentrati za tovne bikove)
  • FLORI (koncentrati za junice)
  • RUMI (koncentrati za sve preživare)
Cilj Sanders stocne hrane za govedarstvo je povecanje kolicine i kvaliteta mleka, napredak stada, poboljsanje performansi junica


IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril