image image image image image
Programi za govedarstvo
Cilj programa SANDI (krave muzare), TONI (tovni bikovi) i FLORI (junice) je povećanje količine i kvaliteta proizvedenog mleka, najveći napredak vašeg stada u tovu, kao i poboljšanje proizvodnih performansi vaših junica.

Sa programima SANDI, TONI i FLORI svaka litra mleka se isplati, mlečno stado napreduje i ostvaruje se maksimalna rentabilnost.
Programi za male preživare
Programi TENOR (ovce) i FLUVIA (koze) su prilagođeni ishrani malih preživara.

Korišćenje posebno prilagođene ishrane za ove vrste životinja, garantuje vam maksimalan napredak jagnjadi i povećava proizvodnju mleka.

Sa programima TENOR i FLUVIA garantujemo kvalitet vaših finalnih proizvoda.
Programi za svinjarstvo
SUPER KONCENTRATI Sanders su mešavina bogatih žitarica i proteinskih hraniva vrhunskog kvaliteta.

Recepture su napravljene sa najkvalitetnijim kukuruzom i žitaricama sa polja Vojvodine i osiguravaju maksimalan napredak vaših životinja.

Sa SUPER KONCENTRATIMA Sanders i vašim žitaricama, osigurajte sebi najbolji rezultat.
Programi za živinarstvo
VOLI STARTER, VOLI GROVER, VOLI FINIŠER i VOLI KOKA NOSILJA su specijalno formulisani koncentrati za dobar tov i završnicu tova pilića, kao i za odličan prinos koka nosilja.

Uz pažljiv odabir sirovina dobijate siguran napredak i rentabilnost.

VOLI je hrana koja se voli !
Programi za kućne ljubimce i konje
Od nedavno u ponudi SANDERS SH se nalaze i proizvodi renomiranih proizvođača SOPRAL i DYNAVENA:

- programi za kućne ljubimce - više informacija ovde

- programi za konje - više informacija ovde
EnglishSerbian

Premiksi i dodaci ishrani

AZURBLOC UNIVERSEL - mineralna hrana za goveda, koze i ovce
Odgovara svim preživarima. Njegov specifičan sastav sa oligoelementima i mineralima čini ga veoma efikasnim. Ojačava imunitet, rast i plodnost. Preporučuje se praćenje dnevnog unosa kako bi se izbegla prekomerna konzumacija (posebno kod životinja koje već imaju ishranu pojačanu mineralima).

BA BOVIN 1.5 - vitaminsko mineralni dodatak za krave muzare
Vitaminsko mineralni dodatak hrani koji zbog visokog sadržaja vitamina, minerala i oligoelemenata povećava mlečnost i poboljšava kvalitet mleka. Koristi se u periodu laktacije i u periodu zasušenja. Dodati u količini od 1,5% u smešu za ishranu krava muzara.

CRISTALOR TEMPO - dodatna dijetetska hrana
Ovaj spoj različitih regulatora pH vrednosti deluje na čitav digestivni trakt. Specifični živi kvasci deluju na nivo buraga, tako što stabilizuju pH vrednost, poboljšavaju varenje biljnih vlakana, stimulišu gutanje, smanjuju izbacivanje metana. CRISTALOR TEMPO smanjuje rizik od acidoze - poremećaj metabolizma izazvan prekomernom proizvodnjom mlečne kiseline u buragu i povećanjem pH vrednosti u buragu.

CRISTALORBLOC PREPARATUM - mineralna hrana za krave u zasušenju
Njegova specifična formula, njegova obogaćenost oligoelementima, vitaminima, mineralima i bakrom čine ga vrlo efikasnim. Utiče na bolji kvalitet kolostruma, imunitet i plodnost, olakšava izbacivanje posteljice. Preporučuje se praćenje dnevnog unosa kako bi se izbegla prekomerna konzumacija (posebno kod životinja koje već imaju ishranu pojačanu mineralima).

SANDI B 200
Ima za cilj da poveća produkciju mleka, poveća sadržaj proteina u mleku, kao i da poboljša kvalitet papaka. Vitamini u ovom proizvodu su zaštićeni, pa ne mogu biti uništeni u buragu. Zbog toga ovaj proizvod ima veliku moć absorpcije u crevima. Svi vitamini utiču stimulativno na proizvodnju mleka, zdravlje i kvalitet papaka.

SAPHIR PALME - energetski dodatak ishrani preživara
Energetski dodatak ishrani preživara, koji predstavlja izvor biljnih masti zaštićenih od razlaganja u buragu. Njegova visoka koncentracija energije čini ga odličnom dopunom obroka krava na početku laktacije, kao i u završnoj fazi tova junadi. Može se takođe koristiti i za koze u laktaciji. Omogućava održanje visokog nivoa proizvodnje mleka, dobru laktaciju, a junadi u tovu obezbeđuje uspešan završetak tova.

SAPHIR ÉNERGIE - energija glukoze u granulama
Dijetetski dodatak ishrani u granulama za mlečne krave i ovce, koji pospešuje laktaciju. SAPHIR ÉNERGIE predstavlja spoj glikogena. Glukoza proizvedena u jetri je od ključnog značaja za lučenje mleka, jer učestvuje u stvaranju laktoze. Unošenjem ovog dodatka ishrani nadoknađuje se deficit glukoze, što je čest slučaj na početku laktacije. Ovaj dijetetski dodatak smanjuje rizik od ketoze, pojačava apetit, pospešuje laktaciju i pomaže životinjama pri oporavku od ketoze.

SAPHIR INTENSE - izvor energije
Ovaj dodatak ishrani predstavlja izvor zaštićenih biljnih masti, u obliku kalcijumovih soli masnih kiselina palminog ulja. Njegovo energetsko bogatstvo čini ga dobrim dodatkom ishrani krava u početnoj fazi laktacije, kao i u završnoj fazi tova junadi. Koristi se, takođe, za koze i za ovce. Ovo je ekonomičan i efikasan izvor energije, koji održava dobru strukturu obroka. Omogućava preživarima u laktaciji da održe visok nivo proizvodnje mleka, kao i duži period laktacije, zahvaljujući smanjenju energetskog deficita. Kod tova junadi, SAPHIR INTENSE osigurava dobru završnicu.

SAPHIROLIDIF - osigurava unošenje oligoelemenata i vitamina
Predstavlja bolus za goveda preko 400 kg. Bolus ostaje u organizmu životinja i postepeno i ravnomerno oslobađa oligoelemente i vitamine tokom četiri meseca. Ne ostavlja rezidue nakon ispuštanja komponenata. SAPHIROLIDIF pokriva potrebe životinja za oligoelementima i vitaminima kada ih nema ili slabo ima u hranivima, posebno u periodu zasušenja. Priprema za estrus i reprodukciju.

SAPHIR TONIC PLUS - pomaže funkcionisanju jetre
Nutritivni dijetetski dodatak, namenjen preživarima (mlečnim kravama, kozama, ovcama u laktaciji) i junadi. Njegova nutritivna namena je smanjenje rizika od sindroma steatoze (masne jetre), koja kod ženki u periodu laktacije izaziva gubitak apetita i lošu produkciju mleka, a kod junadi gubitak apetita i prestanak rasta. Dobro funkcionisanje jetre omogućava apsorpciju vitamina i oligoelemenata. Olakšava sekreciju žuči, što omogućava maksimalno iskorišćavanje masti. Uzimajući SAPHIR TONIC PLUS životinjama se vraća apetit. Ženke u periodu laktacije imaju dobru produkciju mleka, a junad ima ujednačen rast. Poboljšava se opšte stanje životinja: jačaju kopita, dlaka je sjajnija, povećava se otpornost.

IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril

Sajt www.sanders.rs koristi kolačiće (cookies) radi kvalitetnijeg funkcionisanja sajta. Nastavkom korišćenja stranica saglasni ste sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte Politiku privatnosti.

Prihvatam korišćenje kolačića.