EnglishSerbian

SANDI program - dopunske smeše


Sanders stocna hrana - Sandi koncentrat Solo

SANDI SOLO

Proteinski super-koncentrat

  • pruža vam bogatstvo proteina
  • bogat je energijom i lako svarljivim sastojcim
  • pospešuje proizvodnju proteina i kiselina u buragu
  • stimuliše floru buraga i povećava plodnost životinja
  • pruža unos minerala, vitamina i oligoelemenata

Karakteristike
SANDI SOLO je hrana specijalno napravljena za krave sa visokom proizvodnjom i meša se sa silažom, kukuruzom i žitaricama.

Način upotrebe
Najbolju preporuku za upotrebu smeše SANDI SOLO daće vam naši stručnjaci u saradnji sa najvećim evropskim istraživačkim centrom za razvoj i primenu stočne hrane - centrom SURŠ (SOURCHES) u Francuskoj. Predložićemo vam program ishrane i dati pravu preporuku za optimalan rast i razvoj vaše stoke, optimizaciju produktivnosti, zadovoljavanje svih nutritivnih potreba životinja i postizanje najboljeg balansa u njihovoj ishrani.

Sanders stocna hrana - Sandi dodatak Progres 44

SANDI PROGRES 44

Dodatak hrani

  • obogaćuje kvalitet silaže
  • izvor proteina
  • stimuliše crevnu floru
  • bogat lako svarljivim sastojcima
  • pojačava unos minerala, vitamina i oligoelemenata

Karakteristike
SANDI PROGRES 44 je dodatak hrani specijalno namenjen kravama koje imaju visoku produkciju mleka, a hrane se kukuruznom silažom i žitaricama.

Način upotrebe

Najbolju preporuku za upotrebu smeše SANDI PROGRES 44 daće vam naši stručnjaci u saradnji sa najvećim evropskim istraživačkim centrom za razvoj i primenu stočne hrane - centrom SURŠ (SOURCHES) u Francuskoj. Predložićemo vam program ishrane i dati pravu preporuku za optimalan rast i razvoj vaše stoke, optimizaciju produktivnosti, zadovoljavanje svih nutritivnih potreba životinja i postizanje najboljeg balansa u njihovoj ishrani.

ANKETA

Kako bismo unapredili naše poslovanje, zamolili bismo Vas da odvojite nekoliko minuta i popunite anketu. Hvala.

Kliknite na
link >>

facebook google linkedin youtube

IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril