image
SRPSKI KASAČKI DERBI

Obaveštavamo Vas da je SANDERS SH bio glavni sponzor 90. S­rpskog kasačkog derbi­ja u Srbobranu, sa brendom Dynavena-h­rana za konje.

Početak derbija održan je u 15 h, 19.08.2017., na hipodromu u Srbobranu.

Više fotografija možete pogledati ovde.

EnglishSerbian

TONI program - potpune smeše


Sanders stocna hrana - Toni koncentrat TranzitTONI TRANZIT

Koncentrat za telad u prelaznom periodu, sa ciljem pripreme za tov mladih bikova. Koncentrat namenjen ishrani teladi u prirastu.

Zbog svog izbalansiranog sastava, bogatstva proteina, minerala i vitamina, sprečava probleme sa digestivnim traktom i pomaže ujednačavanju rasta mladih životinja. Pomaže im pri prilagođavanju na novu vrstu hraniva.Osigurava siguran početak tova.

Karakteristike
Povećana brzina prirasta, ujednačenost težine jedinki u stadu, poboljšano varenje životinja, omogućen lakši prelaz na novo hranivo, sigurna priprema za tov.


Sanders stocna hrana - Toni koncentrat FormaTONI FORMA

Koncentrat za telad i bikove tokom čitavog perioda tova, za vrhunsku proizvodnju mladih bikova. Koncentrat namenjen zdravoj ishrani mladih bikova. Koristi se u periodu tova kako bi se ostvarila povećana brzina napretka i prirasta. Pruža vrhunsku proizvodnju mladih bikova.

Karakteristike
Povećana brzina prirasta, osigurana svarljivost, održanje napretka grla sa minimumom rada.


Sanders stocna hrana - Toni koncentrat FinisherTONI FINISHER

Koncentrat specijalno napravljen za završnicu tova. Koncentrat koji je namenjen ishrani bikova u tovu u završnoj fazi tova, kako bi ostvarili sigurnu i efikasnu završnicu tova. Osigurava odličan izgled i fizičko stanje vaših životinja.

Karakteristike
Povećanje brzine napretka, prirasta, maksimalna svarljivost, maksimalna dobit sa smanjenjem rada.

ANKETA

Kako bismo unapredili naše poslovanje, zamolili bismo Vas da odvojite nekoliko minuta i popunite anketu. Hvala.

Kliknite na
link >>

facebook google linkedin youtube

IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril