image image image image image
Programi za govedarstvo
Cilj programa SANDI (krave muzare), TONI (tovni bikovi) i FLORI (junice) je povećanje količine i kvaliteta proizvedenog mleka, najveći napredak vašeg stada u tovu, kao i poboljšanje proizvodnih performansi vaših junica.

Sa programima SANDI, TONI i FLORI svaka litra mleka se isplati, mlečno stado napreduje i ostvaruje se maksimalna rentabilnost.
Programi za male preživare
Programi TENOR (ovce) i FLUVIA (koze) su prilagođeni ishrani malih preživara.

Korišćenje posebno prilagođene ishrane za ove vrste životinja, garantuje vam maksimalan napredak jagnjadi i povećava proizvodnju mleka.

Sa programima TENOR i FLUVIA garantujemo kvalitet vaših finalnih proizvoda.
Programi za svinjarstvo
SUPER KONCENTRATI Sanders su mešavina bogatih žitarica i proteinskih hraniva vrhunskog kvaliteta.

Recepture su napravljene sa najkvalitetnijim kukuruzom i žitaricama sa polja Vojvodine i osiguravaju maksimalan napredak vaših životinja.

Sa SUPER KONCENTRATIMA Sanders i vašim žitaricama, osigurajte sebi najbolji rezultat.
Programi za živinarstvo
VOLI STARTER, VOLI GROVER, VOLI FINIŠER i VOLI KOKA NOSILJA su specijalno formulisani koncentrati za dobar tov i završnicu tova pilića, kao i za odličan prinos koka nosilja.

Uz pažljiv odabir sirovina dobijate siguran napredak i rentabilnost.

VOLI je hrana koja se voli !
Programi za kućne ljubimce i konje
Od nedavno u ponudi SANDERS SH se nalaze i proizvodi renomiranih proizvođača SOPRAL i DYNAVENA:

- programi za kućne ljubimce - više informacija ovde

- programi za konje - više informacija ovde
EnglishSerbian

TONI program - potpune smeše


Sanders stocna hrana - Toni koncentrat TranzitTONI TRANZIT

Koncentrat za telad u prelaznom periodu, sa ciljem pripreme za tov mladih bikova. Koncentrat namenjen ishrani teladi u prirastu.

Zbog svog izbalansiranog sastava, bogatstva proteina, minerala i vitamina, sprečava probleme sa digestivnim traktom i pomaže ujednačavanju rasta mladih životinja. Pomaže im pri prilagođavanju na novu vrstu hraniva.Osigurava siguran početak tova.

Karakteristike
Povećana brzina prirasta, ujednačenost težine jedinki u stadu, poboljšano varenje životinja, omogućen lakši prelaz na novo hranivo, sigurna priprema za tov.


Sanders stocna hrana - Toni koncentrat FormaTONI FORMA

Koncentrat za telad i bikove tokom čitavog perioda tova, za vrhunsku proizvodnju mladih bikova. Koncentrat namenjen zdravoj ishrani mladih bikova. Koristi se u periodu tova kako bi se ostvarila povećana brzina napretka i prirasta. Pruža vrhunsku proizvodnju mladih bikova.

Karakteristike
Povećana brzina prirasta, osigurana svarljivost, održanje napretka grla sa minimumom rada.


Sanders stocna hrana - Toni koncentrat FinisherTONI FINISHER

Koncentrat specijalno napravljen za završnicu tova. Koncentrat koji je namenjen ishrani bikova u tovu u završnoj fazi tova, kako bi ostvarili sigurnu i efikasnu završnicu tova. Osigurava odličan izgled i fizičko stanje vaših životinja.

Karakteristike
Povećanje brzine napretka, prirasta, maksimalna svarljivost, maksimalna dobit sa smanjenjem rada.

IZDVAJAMO


izdvajamo 1U stalnom napretku i internacionalnom razvoju, SANDERS STOČNA HRANA je osnovan 2012. godine uz podršku 100 godina iskustva grupe SANDERS, kao i dela internacionalnog tima i partnera u Evropi.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 2Nedavnom kupovinom silosa u Temerinu, francuske kompanije SANDERS SH i Axereal nameravaju da intenziviraju proizvodnju stočne hrane u Srbiji, koristeći 90% sirovina s lokalnog područja.


Pročitajte više...

IZDVAJAMO


izdvajamo 3Saopštenje za štampu: SANDERS SH investira u Srbiji, s ciljem da podrži poljoprivredne proizvođače u radu na poboljšanju ekonomskih i tehničkih rezultata, čime dugotrajno osigurava svoje poslovanje u Srbiji.

Pročitajte više...

avril

Sajt www.sanders.rs koristi kolačiće (cookies) radi kvalitetnijeg funkcionisanja sajta. Nastavkom korišćenja stranica saglasni ste sa upotrebom kolačića. Za više informacija pogledajte Politiku privatnosti.

Prihvatam korišćenje kolačića.