Istraživanja i razvoj SANDERS SH

 

SANDERS SH poseduje snažnu moć inovacije zahvaljujući kompetentnosti tehničkih i finansijskih stručnjaka i bliskoj i konstantnoj saradnjidijagram krave kupaca sa fabrikama, preko tehnologa i stručnjaka za formulacije zadužene za različite vrste životinja.

Sektor za istraživanje i razvoj postoji zarad zdravlja i napretka životinja, ali i radi rentabilnosti i kvaliteta života i rada uzgajivača.

NAŠA ISTRAŽIVANJA:

1. Nutritivna osnova

2. Praksa i ekonomski učinak

3. Zadovoljenje potreba:

- dobrobit i komfor za životinje: potrebe za prirodnim okruženjem
- bezbednost ishrane: potrebe za vitalnošću
- pojednostavljenost rada: socijalne potrebe uzgajivača
- valorizacija nusproizvoda: zadovoljenje ekonomskih potreba i potreba za zaštitom životne sredine
- kvalitet finalnog proizvoda: stvaranje zdravog proizvoda odličnog ukusa

SURŠ (SOURCHES)

SURŠ (SOURCHES), prvi privatni evropski istraživački centar čija je primarna delatnost proučavanje i unapređenje ishrane životinja, jedinstven je po svojoj snazi i značaju.

Farma pri istraživačkom centru Surš (ISO 9001 sertifikat) ima 30 zaposlenih stručnjaka + 55 zaposlenih radnika i već 60 godina radi na unapređenju ishrane i tehnike uzgoja.

Na njoj se nalazi: 494 hektara namenjenih eksperimentalnom uzgoju,  214 hektara obradivih površina, 5 specijalizovanih istraživačkih stanica, 120 posebnih odeljaka za junad, odeljenje za istraživanje svarljivosti i apetita, 3 istraživačka odeljenja za monogastrične životinje (svinje, zečeve i živinu), fabrika za proizvodnju hrane, laboratorija za analize, 300 ispitivanja godišnje se uradi,  4000 posetilaca godišnje.

 

fabrika sandersa

SANDERS SH d.o.o.

Industrijska zona bb

21235 Temerin

+381 60 033 4517

Email:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Prijavite se za newslatter